Татяна и Милко Калайджиев наказани от „Пайнер“

Анелия и Преслава закриват „XII години Планета“; Четирима изпълнители отпадат от концерта

До спектакъла „XII години телевизия „Планета“, на 28 ноември, остават само няколко дни, но това са най-напрегнатите мигове, както за хората, ангажирани с продукцията, така и за самите изпълнители.

Вече се знае, че повече от 30 звезди на музикална компания „Пайнер“ са поканени да участват в шоуто на годината. Сред тях са Андреа, Анелия, Галена, Глория, Джена, Емилия, Ивана, Малина, Мария, Преслава и Цветелина Янева. Към традиционната мъжка тройка – Борис Дали, Илиян и Константин, този път ще се присъединят още Галин, Крум и Людмил Иларионов – Люси, който този път ще излезе на сцената като изпълнител, а не като режисьор на концерта.

Режисьорът на концерта е Станислав Терзиев, който е подготвил наистина запомнящо се шоу, в което ще изобилстват светлинни и пироефекти, много пируети и оригинална хореография на балетите.

Младите изпълнители на телевизия „Планета“ също имат осезаемо присъствие в бляскавия спектакъл. Своя дебют на голямата сцена прави Надя Казакова, а освен нея свои песни ще представят още Ани Хоанг, Даяна, Мария Петрова, Пламена и Роксана.

Почитателите на поп-фолка знаят вече, че в концерта „XII години телевизия „Планета“ са включени и доста дуетни песни, което ще даде допълнителен заряд на спектакъла.

Официално обявено е, че Джена ще открие шоуто на звездите, но това няма да бъде единствената изненада от нея. Финалът този път е поверен на две обичани певици, носителки на най-престижните награди на телевизия „Планета“ за 2012 година. Анелия и Преслава, избрани за „Изпълнител на 2012-та“ и за „Музикален идол на 2012-та“ са кулминацията на шоуто. Освен това Преслава ще изненада всички и със съвсем нова песен, която за първи път ще представи в Зала 1 на НДК – София. Със съвсем нови песни ще се представят още Емилия и Ивана.

На сцената обаче няма да се появят предварително обявените в афиша Милко Калайджиев, Татяна, Теди Александрова и Джамайката. Четиримата са имали нерегламентирани концертни участия в клубове, които не са обявили в музикална компания „Пайнер“, а това е грубо нарушение на договора им с компанията. Съвсем естествено е и наложеното им наказание да не участват в концерта на телевизия „Планета“.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: