Татяна или къщурката й – кое е по-красиво? /снимки/

Татяна показа приказен дом /снимки/

Фолк певицата Татяна показа дома си. Изпълнителката сподели снимки на райското кътче, което обитава. Макар и малък, домът на певицата очарова всички почитатели. И се оказа наистина едно приказно място.

Макар и да не разполага с лукса и удобствата на известните си колежки, певицата определено се гордее с дома си. „Допускам ви до личния ми свят, който съм създала с много любов!“, написа над албума си Татяна.

Певицата сподели снимки от двора, в който е създала не само уютен кът за почивка, но и място за забавления в басейна.

Къщичката на певицата декорирана в ретро стил предизвика фурор в мрежата. Не по-малък успех обаче имаше и Татяна, която не можа да се сдържи и да не се щракне по бански в басейна. Арка от растения огражда двора покрит с плочки, а край надуваемия басейн певицата е разположила малък кът за почивка.

Просторният едноетажен дом на Татяна умили почитателите й, а някои се пошегуваха с нея дали не търси градинар и момче за почистване на басейна. За разлика от повечето си колежки Татяна показа, че парите не я интересуват толкова много. И цени уюта и очарованието на дома си, колкото и малък да е той, пише kliuki.ws.

Инфо: BLife

 
По темата: ,