Татяна Лолова показва семейството си – за първи път в „Търси се…“

Предаването празнува втория си рожден ден в ефир

Голямата българска актриса Татяна Лолова ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 30 януари, от 11:00 часа, по bTV.

Освен с таланта си, тя е благословена и с голямата любов на своя съпруг, на сина и внуците си. Именно тях зрителите ще видят за първи път в „Търси се..”.

Изключително емоционална ще бъде срещата на актрисата със съпруга й Слави. Той ще разкаже за неразбраната им любов по времето когато са се запознали. „Аз бях реквизитор в театъра, а тя една от най-големите звезди. Всички мислеха любовта ни за невъзможна. Таня ми даде всичко! Много я обичам”, развълнуван ще се обясни в любов съпругът й. Той ще разкаже за трудностите и прекрасните мигове, които са имали заедно.

Зрителите ще видят за първи път интервю със снахата на голямата актриса – Нели, и с двамата й внуци – Сава и Матео. „Това е свекървата мечта. Тя отдавна се е превърнала в моя майка”, ще сподели снахата Нели. Актрисата пък ще разкаже за безкрайните си игри с внуците.

Безспорно най-голямата изненада за нея ще бъде появата в студиото на единствения й син Сава. За него това ще бъде първото му телевизионно участие, което той приема като син на именитата си майка. „ Сава е много спокоен, сдържан и безкрайно добър. Родих го в седмия месец, имах големи тревоги и тогава си казах, че друго дете няма да имам”, разкрива Татяна Лолова в предаването. Каква е тя като майка – пълният отговор зрителите ще научат в „Търси се…”.

Сред приятелите, с които Меги и Нели ще срещнат голямата актриса, са нейните колеги Никола Анастасов и Стоянка Мутафова. Имало ли е конкуренция между тях и как са запазили огромната любов помежду си ще стане ясно в предаването.

Иван Кулеков пък ще предизвика Татяна Лолова да покаже прословутия си глезен и красивите си крака, с които е пленявала мъжките погледи. Актрисата ще разкаже и за финансовите и здравословните проблеми, които е имала през годините и за това как никога не е правила компромис с работата си в името на парите.

Това издание на „Търси се…” ще бъде специално и с още нещо. Екипът на предаването ще празнува в ефир своя втори рожден ден. Водещите Меги и Нели ще изненадат продуцента Денис Ризов и ще разкажат историята на тяхната среща чрез един изключително емоционален видеоклип. Какви пожелания ще им отправи самият Денис в студиото – гледайте в „Търси се..” тази събота.

Припомни си Татяна Ловова с телефонния указател:

 
По темата: