Татяна Жилкова поема „злободневния“ сутрешен блок на ТВ+


Татяна Жилкова е новото лице на „ДЕНЯТ: Актуално” по ТВ+

Тази седмица сутрешният блок на ТВ+ представи Татяна Жилкова, която става част от третия сезон на предаването. В частта между 7 и 9, тя ще бъде ко-водеща с другата нова фигура – Стоян Марков.

В освежената концепция, с която стартира сутрешният блок, ранните часове на вече четиричасовия блок са посветени на злободневните теми, които вълнуват обществото и най-вече на зрителското мнение. Именно тези коментари ще очакват двамата нови водещи.

Биографията на Татяна е богата, а тя самата е позната като лице на редица медии, сред които и Новините на ТВ+. Завършила е телевизионна журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”, след което обогатява знанията си със стаж във Висшето училище по журналистика в гр. Лил, Франция.

С Новините, където е натрупала най-голяма част от опита си, е свързана и най-голямата й страст извън работата – фотографията. „Предизвикателство за мен е да улавям събития и емоции, да разказвам истории само в един кадър” казва Татяна. Нейни фотографии ще бъдат публикувани в новия брой на сп. „Осем”, а онлайн са достъпни в блога й.

Своя перфекционизъм тя влага и в работата си, като шеговито обяснява това с мисъл на Бъртранд Ръсел: „Досадното на този свят е, че глупаците са уверени в себе си, а умните винаги са изпълнени със съмнения”.

Без съмнение е фактът, че най-свежото „Добро утро” е в ефира на ТВ+, точно в 7:00.