Тайните на Лондон разкрити по Travel Channel

Ново по Travel Channel през май 2014

РАЗТЪРСВАЩИ ИЗЖИВЯВАНИЯ С RV КАРАВАНИ
Премиера в понеделник, 26 май, от 21:00 ч.

Хенри Коул и Аманда Байрам са се сблъсквали с много предизвикателства в живота си, но вероятно нищо от това, което са преживяли до този момент, не би могло да ги подготви за настоящите „Разтърсващи изживявания с RV каравани“. Хенри и Аманда са домакини на пет международни екипа от по двама души, които се борят да се увенчаят със званието „най-големи авантюристи“, на фона на поразителните пейзажи, уникалната природа и невероятното крайбрежие на Нова Зеландия. Преодолявайки вълнуващи предизвикателства по пътя, екипите пътуват в своите каравани RV от Окланд на Северния остров до Куинстаун на Южния остров. Мобилизирайки до краен предел своите възможности, те поемат туристически предизвикателства, които имат за цел да ги въведат в културата и начина на живот на Нова Зеландия, и се впускат в разтърсващи изживявания, които ги подлагат на физически и психически изпитания. Освен факта, че участват в едно от най-трудните състезания в живота си, екипите също така трябва да се справят с това, че се хранят, спят и живеят заедно с хората, срещу които се състезават, тъй като по време на пътуването петте двойки споделят три каравани. Докато нашите десетима състезатели живеят, пътуват и изживяват приключения заедно, има и сълзи, и изблици на гняв, и забавления, и лудории, и панически страх, и опасности. Изпълнено с безразсъдни приключения и интересна вътрешна информация, представящо най-доброто от Нова Зеландия и нейните колоритни жители, това определено е едно пътуване, което се случва само веднъж в живота.

ГРАНИЦА – ПУЕРТО РИКО
Двойна премиера в петък, 16 май, от 20:00 ч.

Пуерто Рико – част от Америка в сърцето на Карибския регион – е едновременно истински тропически рай и най-уязвимата американска граница. Тази незащитена част от американската територия, разположена по-близо до Колумбия, отколкото до Флорида, създава условия за безспирни действия от страна на различни групи от агенти и следователи, които заемат позиции на предните линии на Пуерто Рико. Те никога не знаят какво ще донесе новият ден: безочливи контрабандисти с тежко натоварени моторни лодки, изземване на наркотици за милиони долари, незаконна валута, оръжия, блокирани мигранти и много други. Животът никога не е спокоен в центъра на действието на Карибите.

НЕВЪЗМОЖЕН ХОТЕЛ
Премиера в неделя, 25 май, от 21:00 ч.

Антъни Мелкиори е непреклонен, когато става въпрос за това да бъдат „изправени отново на крака“ и „изведени на пътя към успеха“ хотели в затруднено положение по целия свят. Неговият конструктивен подход „не на глупостта“ може да отблъсне някои собственици, но неговите съвети могат да преобразят дори и най- западналите имоти, макар че в крайна сметка това дали ще приложат и запазят неговите промени зависи от собствениците на хотелите. В четвъртия сезон на „Невъзможен хотел“ управленските умения, емоциите и търпението на Антъни за пореден път са подложени на изпитание. Антъни най-напред оценява всеки имот и установява най-важните му проблеми. Въоръжен с проектантски екип, оказващ съдействие с някои крайно необходими ремонтни дейности, Антъни прави критични промени, които могат да включват и това да накара някой упорит собственик без никакъв бизнес нюх да го послуша или да накара мързелив хотелски персонал да се активизира. С помощта на специални експерти, скрити камери, приспособления и технологии, които тестват, оценяват и измерват различни аспекти на хотела, Антъни кара собствениците да направят каквото е необходимо, а това не винаги е приятно и никога не е лесно. За много от тях обаче това е последната надежда.

ГРАДСКИ ТАЙНИ: ЛОНДОН
Премиера в четвъртък, 22 май, от 20:00 ч.

Световно известният актьор Алън Къминг предприема зашеметяващо и уникално пътешествие надлъж и нашир из Великобритания и Ирландия, разкривайки някои невиждани чудеса в редица градски райони, които оказват сериозно влияние.

Алън е изпълнен с ентусиазъм, тъй като във всеки епизод той посещава нов град, откривайки невероятни истории, които са едновременно забавни и изненадващи. Независимо дали става дума за първия по рода си бар за контрабандна продажба на спиртни напитки в Бристъл, за мистерия в най-старата библиотека на Ирландия или за най-старата в света концертна зала в Глазгоу, Алън изнамира изобилие от скрити перли. Докато Алън изследва историческото развитие на всяка дестинация, към него се присъединят и някои известни имена от града, заедно с местни експерти, които предлагат своите възгледи и идеи за това, което придава на техния град неговия уникален характер и дух.