Тайните на Мазерати и Ауди R8 разкрити от Discovery Channel

Discovery показва как се правят любими автомобили

Стартира новото предаване „Как се прави: Автомобили на мечтите”, което ще разкрие всички тайни около разработката на колите, за които всички мечтаем

На 3 август от 19:30 часа започва излъчването на новата поредица на Discovery Channel „Как се прави: Автомобили на мечтите”. В сериите зрителите ще имат уникалната възможност да надникнат в света на автоиконите и да научат как се проектират и създават най-невероятните машини на четири колела.

Предаването проследява целия път, който автомобилът извървява, за да се превърне в истински шедьовър. Екипът на „Как се прави” ще отведе зрителите на скоростно пътешествие, обикаляйки родните места на автомобили като „Мазерати“, „Ауди R8“, „Морган Аеро Купе“ и „Порше 911“. В допълнение към това вълнуващо изживяване, поредицата ще ни осигури достъп до лабораториите и заводите, в които се случва истинската магия на създаването на автомобилите – мечти.

Във всеки епизод зрителите ще имат шанса да се насладят на великолепната външност на автомобилните шедьоври и да изследват от близо прецизната им механика. Приключението започва на 3 август точно в 19:30 часа, само по Discovery Channel.

„Как се прави: Автомобили на мечтите”, 3 август, 19:30 часа, Discovery Channel