„Тайтъс“ – супер сериал „черна комедия“ тръгва по bTV Comedy!

Сериалът „Тайтъс” тръгва по bTV COMEDY на 24 декември в 16:30 часа

Някои деца имат щастието да се родят и да израстнат в нормални семейства. Родителите им се грижат за тях, никога не забравят рождените им дни и са винаги готови да помогнат на своите наследници, каквото и да става. Е, тази идилична картинка няма нищо, ама абсолютно нищо, общо със семейството на Кристофър Тайтъс!

На теория той вече е голям мъж. Само че всъщност е едно дете в кожата на възрастен. Тайтъс е част от едно от най-шантавите семейства, които някога сте виждали. Той има полу-брат, който прилича на зелка в главата и е почти толкова интелигентен; майка (една от многото или по-точно – първата), на която сериозно й хлопа дъската и баща, който… е, съберете всички възможни пороци, поставете ги в един човек и ще получите бащата на Кристофър. Той е егоист, пие при всеки удобен (и неудобен) случай, постоянно си търси нова съпруга, а двамата му сина за него са една голяма пречка по пътя към неговото щастие и спокойствие.

Сериалът „Тайтъс” е създаден през 2000 година и се състои от 3 сезона и общо 54 епизода. Жанрово той е определян като изключително рядко срещаната при сериалите „черна комедия”. В поредицата, която нито за момент не спира да е смешна, се разискват множество сериозни теми, като например самоубийството, изнасилването, детската престъпност и много други. Всичко обаче е представено по неподражаем, „забавно-черен” начин.

 
По темата: ,