Тази неделя, „Стъклен дом“ ще е разтърсващ (ИНФО)

Грандиозен бизнес скандал и шокиращи обрати в предстоящия епизод на „Стъклен дом” тази неделя

Огромен бизнес скандал и обществен проблем ще избухне в предстоящия пети епизод на „Стъклен дом”. Защо тази криза ще предизвика негативен отзвук в медиите и в обществото, как съдружниците възнамеряват да се справят с нея и дали това не е плод на една голяма манипулация на някои от тях, ще стане ясно тази неделя.

Междувременно Камен започва да търси варианти за справяне със ситуацията и да подозира, че случващите се събития не са просто случайност. Елена Атанасова пък има нелеката задача да се справи с него и то на всяка цена, дори ако се наложи да направи компромис със самата себе си.

Боряна усеща, че не може да контролира ситуацията и чувствата си. Тя е напълно разстроена от случващото се в живота й. По какъв начин ще разбере тя за всичко, което става със сина й Дани и защо Камен ще предизвика взрив от емоции в нея, ще стане ясно още в епизода.

Развръзката тази неделя ще е свързана с онова, което знае агентът от ДАНС Колев по случая Касабов. Това ще предизвика шокиращи обрати и новина, която никой не очаквал да чуе.