Чалната ли е Чендова или е в образ? Missis Wizard – видео

Missis Wizard е най-новото парче в колекцията на Цветелина Чендова. Песента е по музика и аранжимент на Веселин Веселинов Еко и по текст на Гери Турийска. Оператор на лентата е Георги Маринов Гопа. Специално участие взима формацията Brazz ViliDJ.

Видеото е трето поредно за Цвети Чендова след „Нашият танц“ и „Не знам какво“.

Певицата, която при последното си участие на „Евровизия” не склони и за миг да погледне в камерата, този път е заложила на точно обратния подход.

Дали гражданите, покрай които преминава Чевдова са я помислили за „чалната” не знаем, но солидна част от артистизма й в Missis Wizard се изявява в странни пируети с (все още) дългата й коса. Въпреки целостта на Чендовата грива подобни жестове сякаш издават повече нервност и напрежение, отколкото забава, разтоварване и отпускане. Количествено натрапени са. Естествено, може да не успяваме да вникнем в дълбоко креативния генезис на заснетите изблици на (не)оправдана енергичност.

Лентата е реализирана в центъра на София, а въпреки поредния загадъчен пърформанс от страна на певицата, Missis Wizard има съвременен, мелодичен и радиофоничен заряд.