„Часът на класа“ по MAD TV – звезди стават учители!

MAD започва кампанията „ЧАСЪТ НА КЛАСА”

Най-големите български звезди ще влизат в ролята на класен ръководител

MAD TV и 7 Days Double стартират кампанията „Часът на класа”, която е насочена към всички учащи в основните и средните училища в страната. По време на кампанията някои от най-големите български звезди за малко ще влязат в ролята на класен ръководител, за да проведат един специален „Час на класа” с различните победители!

Играта ще продължи на три етапа, като всеки спечелил клас ще бъде посетен от различна знаменитост в деня, в който се провежда техният „Час на класа”! Учениците ще имат възможност да си поговорят напълно откровено и искрено със съответната звезда, както и да задават всички въпроси, които ги вълнуват. Не на послено място ще могат да се снимат и да си вземат автографи! Освен това MAD и 7 Days Double са приготвили допълнителни награди и изненади за всеки ученик от съответния клас.

Всеки, който иска да се включи в надпреварата трябва да влезе в профила на MAD TV във Facebook на адрес www.facebook.com/madtvbg и да качи снимка или видео, на които е запечатан момент от живота на класа! Материалът, който събере най-много „харесвания” ще бъде победител в рамките на дадения етап!

Дори и да не сте ученик, може да изненадате някой приятел или роднина като качите снимка на неговия клас и организирате кампания за събиране на гласове сред собствените си приятели във Facebook. По този начин може да поднесете един специален подарък на един цял клас!

Освен всичко изброено дотук, „Часът на класа” ще бъде записан и излъчен в ефира на MAD в специални репортажи!

 
По темата: