Часът на мама по bTV Lady се завръща

Новият сезон на „Часът на мама” – от 21 април по bTV Lady

С още по-интересни и полезни съвети за настоящите и бъдещи родители ще се завърне от ваканция любимото токшоу на майките – „Часът на мама”. Новите издания на предаването ще се излъчват от 21 април, всяка неделя, от 21:00 часа по bTV Lady.

И през предстоящия сезон „Часът на мама” ще представя богата палитра от въпросите, които вълнуват съвременните родители. Всяка неделя в „Часът на мама” водещата Дани Колева ще предлага различни гледни точки по определена тема. От най-новите методи на хранене, възпитание и лечение, бракът и взаимоотношенията в семейството, до бичовете на новото времеалкохолът и наркотиците – всяка сфера от живота ще бъде подробно разгледана и дискутирана с експерти и любими на зрителите личности.

В първото издание на „Часът на мама” – тази неделя по bTV Lady, екипът на предаването  ще представи  темата „Моето момиче е вече жена” или всичко за женствеността на децата. Заедно със събеседниците си Дани Колева ще разгледа различните аспекти на хормоналното развитие на подрастващите, вкусовете на тийнейджърите в облеклото, преждевременното състаряване и влиянието на публичните личности върху изграждането на личния стил при момичетата.

Зрителите на предаването ще имат възможност да гледат повторението на епизодите в понеделник от 14:00 часа, вторник от 18:00 часа, четвъртък от 20:00 часа и в събота от 9:00 часа.

 
По темата: ,