„Частен случай“ на Траяна – хит „погален“ от Галена, видео

Гледай видеоклмипа онлайн

Траяна представи новия си клип „Частен случай“ по Планета ТВ. В новия си проект изпълнителката е по-сдържана и по-облечена от обичайното, което поп-фолк феновете са свикнали да виждат.

Възмутени зрители обаче забелязват в някои от кадрите един „чичко-паричко“, който оставя плик пълен с пачки на лежащата на леглото Траяна. Същите зрители настояват СЕМ да вземе мерси и поп-фолк изпълнителките да спрат да учат подрастващите си фенове да бъдат проститутки – „Та тоя може да й е баща?“.

Извън „проститутската“ нишка, наблюдателните забелязват и нишка „Галена“. При сравнение се намират доста сходни елементи с клипа към „Знам как“ на Галена – и идеята с басейна, и с момичетата, и с „пича“, и със сребърната рокля във водата…

Самата музика също е „погалена“ от хит на Галена – фенове прозират, че инструменталът в началото на „Частен случай“ е сходен на инструментала в началото на „Не се променям“ на Емилия. Преходът към припева и самият припев на новия хит на Траяна пък приличали на тези в „Да ти го дам ли“ на Галена.

 
По темата: ,