Черешката на тортата от Нова и онлайн – 22, 23, 24, 25, 26.01.2018 – Ирен Кривошиева, Дивна, Антон Стефанов, Вяра Атова и Ангел Ковачев


„Черешката на тортата“ продължава с 5-звездно забавление по NOVA

Ирен Кривошиева, Дивна, Антон Стефанов, Вяра Атова и Ангел Ковачев ще мерят сили в кухнята следващата седмица, всяка делнична вечер от 20.00 ч

Юбилейният сезон на „Черешката на тортата“ продължава с нова доза забавления, куриозни гафове и кулинарни шедьоври и през следващата седмица под вещото ръководство на шеф Иван Манчев.

В понеделник вечерта очаквайте жената, завърнала се в България след 25 години в Америка, актрисата с 30 филма зад гърба си, шест брака и едно голямо сърце, което не спира да тупти с любов. Ирен Кривошиева, вярна на себе си, е подготвила огнено меню – и трите ястия, с които ще посрещне гостите си в американска кръчма в Банкя, са фламбе. Не пропускайте и една от най-нетрадиционните изненади във формата, която ще влезе в ресторанта на четири крака.

Предстои кулинарната премиера на светския журналист, душеприказчика на звездите – Антон Стефанов. Той е единствената звезда следващата седмица, която ще посрещне гостите си в собствения си дом. Какво е изненадващото хоби на журналиста, с което ще трогне гостите си, ще стане ясно във вторник вечерта.

Дивна – звездата, която изгря едва на 11 години и продължава да сияе на музикалния небосклон, ще продължи кулинарната щафета в сряда. Дали певицата с меден глас ще завладее и кулинарната сцена и сърцата на гостите си, ще стане ясно в сряда.

Ангелът на Ангел Ковачев каца на рамото му с успешния дует – Ангел и Моисей. Днес Ангел е по пътя на соло кариера като независим артист и зависим от приятелката си кулинар. В четвъртък той ще покани звездите в „Двореца на щастливите хора“ – културно-образователен център, развиван от него и семейството му. Щастливото меню на Ангел включва кралски порции, домашен еликсир от сливи, отлежавал в дъбова бъчва, и разядка – шедьовър.

Седмичният кулинарен маратон приключва в петък с очарователната Вяра Атова – певица, а отскоро и актриса, която освен повелителка на сцената, се оказва и властелин в кухнята. Екзотичното, но балансирано меню на Вяра ще върне вярата у шеф Манчев, който в края на седмицата ще бъде изправен пред невероятната ситуация за титлата да се борят две звезди с еднакъв брой точки.

Не пропускайте юбилейния сезон на „Черешката на тортата“ – от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.

Гледай видео запис от предаването в понеделник онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването във вторник онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в сряда онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в четвъртък онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в петък онлайн – тук, тук или тук