Черешката на тортата с Галин и Драго Драганов

Силна конкуренция за най-добър десерт в третата седмица на „Черешката на тортата” по NOVA

Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов изненадват зрителите с любими ястия от детството си

Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов излизат на кулинарната сцена от 6 февруари, за да кръстосат шпаги за титлата „Домакин на седмицата“ в „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

В понеделник главният редактор на „Плейбой“ Христо Запрянов посреща гостите си вкъщи, където ще ги изненада с позабравен десерт, приготвен с помощта на неговата тъща. Той залага на сигурното с отговарящо на уменията му в кухнята меню и няма да рискува със сложни рецепти. Не пропускайте да видите и защо шеф Манчев определя като смело решението на Ицо да поднесе гулаш като основно – точно в 20.00 ч. по NOVA.

Вили Марковска ще подготви деликатно меню във вторник. Красивата актриса смята, че всяко ястие трябва да се приготвя с много любов и желание, за да стане вкусно. Отношението й към детайла ще проличи в готвенето, подредбата на масата, както и във външния вид на Вили. Шеф Манчев ще се осъмни в една от съставките в салатата, но гостите ще одобрят решението й да експериментира.

В сряда поп-фолк изпълнителят Галин посреща гостите в своя дом, за да завоюва кухнята с помощта на един от най-близките му хора. Освен продукти ще му се наложи да напазарува прибори и съдове за хранене, поради липса на такива вкъщи. Той ще поднесе непретенциозни ястия, които обича да хапва и в ежедневието си, а с личното си отношение към подаръците определено ще успее да впечатли гостите си.

Светлана Василева посреща компанията в ресторант и ще разчита на помощник-готвач. Вярна на себе си, приготвя ястия, които никога преди не е готвила. Тя ще сюрпризира гостите си не само с необичайни блюда, но и с неподправен чар, различен от създадения ѝ вече образ. Ще успее ли да разбие клишето, в което са я поставили медиите, гледайте точно в 20.00 ч. в четвъртък по NOVA.

Вълшебен край на седмицата ще организира Драго Драганов в петък вечер, когато ще разтвори и душата, и вратите на дома си. Приказна циркова стая, десерт и специални изненади ще предизвикат фурор и ще върнат кулинарните авантюристи в детството им, изпълнено с игри и прекрасни спомени.

Кой ще завоюва титлата „Домакин на седмицата“ и кой ще грабне сърцата на зрителите – гледайте всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизода с Христо Запрянов онлайн – тук или тук

Гледай видео запис от епизода с Вили Марковска онлайн – тук или тук

Гледай видео запис от епизода с Галин онлайн – тук или тук

Гледай видео запис от епизода с Светлана Василева онлайн – тук или тук

Гледай видео запис от епизода с Драго Драганов онлайн – тук или тук

Снимки от епизодите –