Черешката на тортата с Константин Трендафилов

Младият писател Константин Трендафилов ще предизвика първите романтични искри в седмицата на специалитетите с афродизиаци в “Черешката на тортата”. КГато домакин в кулинарното риалити поетът ще докаже на своите гости – Илиян, Маги Бадер, DARA и Марина Кискинова, че виното, храната и поезията вървят ръка за ръка и не напразно са основа за бохемския живот.

Константин ще демонстрира със завидна лекота, че реденето на думи в рими много прилича на подреждането на продукти в ястията, а най-важни както в писането, така и в кулинарията са емоцията и лекотата. Като всеки истински поет той ще има муза, която да го вдъхновява дори в кухнята, а резултатът от неговите гастрономични усилия ще има почти прелъстителен ефект върху певицата DARA.

Домакинът си поставя две амбициозни задачи – да покаже на своите гости как се приготвя добре месо и “да ги качи на черешата на тортата”. Дали ще успее? Коя е неговата кулинарна муза? Какви изненади крие неговото меню? И кои са афродизиаците, на които ще заложи в своите ястия?

Гледай видео запис от предаването в сряда онлайн – тук, тук или тук