Черешката на тортата с Саня Борисова и Мария Статулова / гледай онлайн

Традиционни български ястия готвят звездите в „Черешката на тортата“

Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро са звездни домакини – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и много добро настроение очаква зрителите в „Черешката на тортата“ следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. На кулинарната сцена изгряват звездните домакини Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро, които се впускат в битка за титлата „Най-добър домакин“.

Седмичната кулинарна фиеста в понеделник открива чаровната актриса Саня Борисова, според която изкуство се твори не само на големия екран, но и в кухнята. За звездата от българския телевизионен сериал „Забранена любов“ няма забранени подправки, но едновременно с това са ценни и традиционните вкусове. Изцяло вегетарианското й меню обаче озадачава звездните гости.

Традиционна вечеря с иновативни детайли и изненади поднася във вторник младият предприемач Трифон Михайлов, който успешно менажира не само фондация за пчели, но и процесите в кухнята. Звездният домакин доказва, че никой не е по-голям от хляба, изненадвайки гостите с двойно втасала питка… с чесън, приготвено по мъжки основно ястие и същински меден финал.

В сряда адвокатът Владо Дончев отвежда зрителите в китното асеновградско село Косово, за да представи в автентична обстановка своите кулинарни и сомелиерски умения. Звездният домакин приготвя изцяло родопска кухня, в която акцент са гювечът по косовски, класическият пататник и музикален поздрав с гайда на живо.

Звездни мигове и неподправен чар обещава в четвъртък обичаната актриса Мария Статулова, която няма специална рецепта за щуротиите и в кухнята, и в живота. Тя с радост посреща гостите в дома на големия български писател Йордан Радичков, който е неин свекър. Трапезата е богато отрупана, но черешката на тортата са безценните семейни истории.

А в петък в кухнята се развихря шеф Катето Евро, чиято запазена марка са традиционни български гозби, прочутите й люти чушлета и изобилие от добро настроение. Актрисата готви с много масло и любов, за да предаде хубавото намерение на гостите си във финалната вечер.

Какви вълнения предстоят за звездните домакини и кой ще спечели титлата „Най-добър домакин“ в кулинарното шоу? Не пропускайте „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването в понеделник онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването във вторник онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в сряда онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в четвъртък онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от предаването в петък онлайн – тук, тук или тук