„Черешката на тортата“ – звезди организират парти вкъщи!

„Черешката на тортата” – всеки ден с различна звезда

Всяка делнична вечер по една известна българска личност ще приема в дома си четири други звезди. Домакинът ще има задачата да направи за гостите си парти, на което съпричастни ще станат и зрителите на Нова ТВ. Това  ще се случи в най-забавното, вкусно и чаровно шоу – „Черешката на тортата”, чиито първи епизод е на 6 юни.

Според формата всеки понеделник ще се появяват пет нови лица, които в края на работната седмица с гласуване помежду си ще излъчват победител, а наградата за него ще е почетен плакет „Перфектният домакин” … Той, перфектният домакин, ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението да забавлява, да бъде интересен и провокативен за гостите си, да бъде различен и нестандартен.

През цялото време в ефира на „Черешката” ще има едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултанта, за когото Нова ТВ обяви конкурс с условието да бъде артистичен, весел и, разбира се, талантлив. Няколкостотин души проявиха интерес към новооткритото „работно място”.

Сред желаещите да съветват знаменитостите в кухнята кандидатстваха хора от цяла България – собственици на ресторанти и много актьори, като най-многочислена, разбира се, беше групата на  професионалните готвачи. Сред ентусиастите имаше кранист, миньор, каскадьор, зъболекар, психолог…  Името на фаворита ще стане известно до дни!