Черна любов от Диема фемили и онлайн – еп. 14, 15, 16, 17, 18 от 07, 08, 11, 12, 13.12.2017

Силната любов между Нихан и Кемал в Черна любов не остава незабелязана от Емир. И той подготвя опасен капан за съперника си.

Влюбените се срещат тайно, а Нихан признава на Кемал, че от пет години живее в истински кошмар. Той настоява тя да напусне съпруга си и да му разкрие причините, поради които е изоставила самия него. Емир обаче ги среща по пътя и грубо отвежда съпругата си. Кемал осъзнава, че тя е нещастна.

Емир решава да прекрати сътрудничеството с Кемал. В отговор, последния урежда споразумение с другите фирми да не работят с Емир, ако той прекрати договора си с него. Озан вижда, че Зейнеб и Салих се сгодява и побеснява. Тайно си тръгва, а когато малко по-късно се опитва да й се обясни в любов, тя отхвърля чувствата му.

Емир забранява на съпругата си да общува с Кемал и замисля план как да го съсипе. Последният започва да търси начини да се види с Нихан, но Вилдан успява да осуети тайната им среща. Емир обаче разбира, че Кемал отново се е опитвал да се добере до съпругата му и я предупреждава, че ще нарани него и семейството му. Чрез Лейля Нихан му праща послание да не я търси, но тя го съветва да разкрие истината за раздялата им.

Емир открива измамник, който да подпише договор с Кемал и така да го прати в затвора. Нихан обаче разбира и уведомява Кемал. Любимият й отказва да развали сделката, затова тя се промъква в дома му с документите, които той може да унищожи. Асу го вини, че още има чувства към Нихан, но той отрича.

По време на случайна среща със Зейнеб и Салих, Нихан се вижда отново с Кемал. Той отказва да я пусне да си отиде. Озан вижда четиримата заедно и в момент на ярост унищожава лодката на Салих.

Колата, с която Нихан и Кемал пътуват за Истанбул претърпява инцидент и двамата едва не катастрофират. След това остават в една изоставена къща, където Нихан признава, че е била принудена да се омъжи за Емир. Тя обаче скрива престъплението на брат си. Емир полудява от ревност, когато не я открива у дома, а Зейнеб и Салих му казват, че си е тръгнала с Кемал. Той намира изоставения автомобил близо до празната къща. Но там няма никой.

Отблъсната от Кемал, Нихан се обажда от бензиностанция на Емир, за да я прибере. Кемал вижда колко грубо се държи съпруга й с нея и осъзнава, че най-големия му страх е да не я загуби.

Междувременно Лейля подава иск срещу Вилдан и Ондер с искане за половината къща и дял от фирмата. Двете се опитват да я изнудват, но претърпяват неуспех. Тарък залага златните бижута на Фехиме, за да отвори своя бръснарница. Емир също му дава пари, в замяна на верността му и помощта срещу Кемал.

Бану разбира, че е бременна от Емир, но той я принуждава насила да махне бебето. Тя изпада в депресия, докато не получава снимка с надпис „Той не е убил само твоето дете“. Бану праща снимката на Нихан, а тя започва да подозира, че Емир знае много повече за престъплението на Озан, отколкото казва.

Кемал и Салих откриват измамника, заради който едва не са влезли в затвора и го водят при Галип. Следва страхотен скандал между баща и син, а Галип предупреждава Емир, че повече няма да му позволява да управлява делата на фирмата. В отговор, Емир се опитва да стигне до Зейнеб и да я използва в плановете си за отмъщение. Той я ухажва, купува й скъпа рокля и я кани на среща.

Таен куриер доставя на Нихан снимка на Емир с Карен и бележка, че кадърът е уличаващ. Тя разпитва отново брат си за убийството на момичето и разбира, че когато той си е тръгнал, Карен е била още жива. Тя споделя с Бану, а момичето й казва, че според нея Емир е убиец.

Нихан и Кемал си определят среща в парка, но лифтът блокира и докато са във въздуха двамата признават чувствата си. Нихан разкрива, че заради Озан се е принудила да се омъжи за Емир, но скрива за престъплението на брат си.

По-късно Бану й казва, че знае за извършеното от Озан, а също и че може би той не е убиецът. Нихан и Озан пак се скарват, а по-късно тя заявява на Емир, че иска развод. Той обаче твърдо отказва да я пусне да си отиде от живота му.

Вилдан и Ондер разкриват на Нихан, че някой шантажира Емир. Тя им показва снимката му с Карен и ги разпитва за случая. Двете твърдят, че според тях Емир е дал пари на Карен, за да си мълчи. Истината обаче може да се окаже по-различна…

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net