Черна любов от Диема фемили и онлайн – еп. 74, 75, 76, 77, 78 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

Поредна болезнена раздяла изживяват Нихан и Кемал в „Черна любов”. Вилдан остава в Истанбул, без да издаде дъщеря си пред Галип. Изписват Емир, а Зейнеп убеждава съперника му, че Нихан е бременна от мъжа си. Вилдан разбира, че Зейнеп е загубила бебето й я напада.

След година животът на героите в „Черна любов” се оказва тотално объркан. Емир дава интервю, в което обявява, че жена му ще се върне заради процеса на Кемал. Младата жена е в Лондон с бебето Дениз. Щом се прибира, разбира че са отвлекли дъщеря й. Завръща се в Истанбул и заплашва мъжа си. Прави такъв скандал, но полицията не само не й помага, а и я арестуват.

Емир я освобождава и я моли да отгледат бебето заедно. Нихан причинява пожар в дома си, но мъжът й казва, че няма на кого да разчита вече. Освобождават Кемал след оправдателната присъда. Близките му го посрещат. Нихан е пред затвора, но едно обаждане осуетява намеренията да му каже за Дениз.

Емир заплашва Нихан, че ще даде дъщеря й за осиновяване. Бебето се оказва при Зейнеп, която живее в имение на любовника й. Кемал прави опити да отмъсти на съперника си, но той назначава за довереник Зехра – бившата на Зехир. Нихан праща да следят мъжа й, но той се усеща навреме. Нихан тайно моли Кемал за помощ. Той й я обещава срещу една любовна нощ.

Емир поръчва да отведат Дениз далече, а съперникът му отмъщава на шефа на затвора. Зейнеп, бебето Дениз и родителите й са в дома на Кемал. Баща и дъщеря се виждат за първи път. Лелята на момиченцето обаче измисля благовидна история. Нихан моли Хакан за помощ – казва му за проблема с дъщеря му. Айхан притиска Кемал да върне на директора семейството, което е пратил в Анадола.

Асу за пореден път е отблъсната от мъжа, когото обича. Той обаче разочарова и Нихан. Айхан отвлича, но по-късно освобождава Кемал. Младият мъж не се е отказал да прави бизнес с мини. Двамата с Нихан се срещат неочаквано на гроба на Озан и Ондер. Зехра отхвърля предложението на Кемал за работа и издава плановете му на Емир.

Галип си спомня как ДНК-тест е доказала бащинството му на Асу. Тя е принудена да отстъпи акциите си на Емир. Зейнеп е уволнена като детегледачка. Хакан й намеква, че знае за миналото й с Емир и й дава писмо от Озан. Зехра снима документите, които обещават печалба за Кемал. Тарък има сериозни финансови проблеми и отива за помощ при лихваря.

Докато Асу и Кемал вечерят, Нихан и Емир влизат в ресторанта и сядат на масата им. Злодеят в „Черна любов” се хвали, че притежава акциите на сестра си в холдинга. Кемал обвинява Асу в предателство по време на танца. След това провокира Нихан, но тя го отблъсква.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net