Черна любов от Диема фемили и онлайн – еп. 84, 85, 86, 87, 88 от 15, 16, 19, 20, 21.03.2018

Сценарият на „Черна любов” претърпява пореден неочакван обрат. Емир смята че изживява дни на триумф, но примката на Кемал се затяга все по-плътно. Любимият на Нихан злепоставя врага си в медиите като крадец. Зехир намира кой е одхвърлил компромата със Зейнеп на Озан. Айхон гони Тарък, а Бану му казва, че трябва да напуснат дома си заради заема. Лейля научава за проблемите им, а Емир не иска вече да плаща.

Оказва се че Кемал е подменил некачествения бетон. Той го използва, за да направи приют в чест на покойния си зет. Емир притиска Хакан да изгони Шафак като му напомня, че на него дължи живота си. Айхан и Лейля се сближават. Тя го моли да помага на Кемал. Емир заплашва за пореден път жена си. Хакан предлага да устрои Зейнеп като учителка.

Йомер разкрива на Кемал и близките му, че Озан е говорил по телефона след като е видял снимките на жена си с Емир. Тарък признава проблемите пред семейството си. Кемал взима насила компромата от ръцете на Туфан, без да разбере че при него е била Асу.

Ситхи дълхи в течение Емир за действията на Кемал.Нихан получава анонимно писмо, който й разказва за последните изживявания на брат й в затвора. Тарък и жена му се прибират при семейството. Емир си припомня как Туфан е изпратил снимките на Озан. Кемал отвежда Нихан, за да й покаже писмото на Озан. Иска да я целуне, но тя го отблъсква. Айхан залавя Ситхи, но предателят не получава куршум.

В следващия епизод на „Черна любов” празнуват рождения ден на Емир. Любовницата му подарява ключ, а Нихан – парти изненада. Съпрузите отново си разменят пръстени в присъствието на най-големите врагове. Туфан иска да разкрие самоличността на Асу пред гостите, но Емир го спира. Нихан открива Кемал в стаята на дъщеря им. Лейля ги спасява от ревнивеца. Ситхи дава флашка на Емир, в който има запис между Зейнеп и Озан.

Кемал научава, че Озан е бил готов за мъст. Зейнеп си спомня как е била до мъжа си минути преди да издъхне. Кемал иска възмездие и сестра му бяга. По реакцията на Емир, Нихан се досеща, че той още се вижда със Зейнеп.

Кемал и сестра му се скарват отново. Тарък я защитава пред семейството им. Кемал е огорчен от Лейля, ом разбира за близостта й с Айхан.

Емир си мисли, че Кемал няма да научи нищо за последните дни на зет си, но в същия момент той разследва хранителното му отравяне. Нихан подписва договор с Галип да се откаже от холдинга при развод. Свекър й опитва да я злепостави пред Емир, но благодарение на Лейля планът му пропада.

Зехир и негов помощник намират човекът, който е отровил Озан. Той обаче отрича да е вредил на арестант. Хакан отказва на Кемал да поднови разследването, независимо от новите доказателства за убийство. Емир разказва на Туфан, че Галип е поръчал смъртта на Озан.

Зехир заснема Себахатин при Айхан. Заедно с Кемал отиват в сервиза. С пистолет в ръка иска да научи от Раджип истината за смъртта на Озан. Щом разбира, че това е покойният племенник на Лейля, се зарича да открие злодея. Нихан казва на Емир, че е принудена да подпише договор за акциите от баща му.

В следващия епизод на „Черна любов” Галип отива при Асу. Заплашва я, че ще обяви роднинската им връзка. Готов е да й даде акции, ако се обединят срещу Емир. Тя се съгласява, ако Кемал не разбира, че е неин баща. Годеникът й ги заварва заедно. Галип намира невинно обяснение за посещението си.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net