Черната Коледа с Румънеца, Енчев, Любен и СкандаУ – видео

Жени Калканджиева наказа фотограф при представянето на „Черната Коледа“ от Румънеца и Енчев, Мариета,СкандаУ, Любен и Иги Андровски

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=L58RHIMmXmo

Жени Калканжиева наказа фотограф по време на промоцията на  музикална компания Селект Мюзик Медиа, на която бяха представени цели четири видеоклипа.

Жени грабна фотоапарата на един от присъстващите фотографи и му го завря в лицето пред смаяните погледи на Румънеца и Енчев, които освен като продуценти се изявиха и като водещи.

„Приятно ли ти е така?”, видимо ядосана извика Жени.

За щастие до инцидент не се стигна, тъй като татуираният скандалджия Любен тъкмо представяше дебютния си клип към песента „Такъв ще умра”.

Мария Гроздева, която дойде на партито съпровождана от своя съпруг и красивата си дъщеря, хареса най-много и дори затанцува на песента на Иги Андровски – „Няколко дни”, тъй като в текста над 20 пъти се повтаря думата гърмим. Самият изпълнител на песента, заснета в над 10 европейски столици, обясни, че думата гърмим се използва в преносен смисъл.

Момчетата от СкандаУ, които представиха клипа към хита си „РитъмЪ”, не пропуснаха да забият поредната си стрела в лицето на църквата, като гневно обявиха , че едно расо на свещеник струва към 600лв, как обикновени хора като тях могат да си го позволят.

Гвоздеят на вечерта беше пародийната коледна песен Черната Коледа, изпълнена от всички артисти на компанията / Румънеца и Енчев, Мариета, СкандаУ, Любен и Иги Андровски / и изсвирена само с подръчни офис материали.

Сред гостите на събитието бяха още бизнесменът Христо Сираков, композиторът Мага Алиев, топмоделите Гери Дончева и Звезделина Иванова, изпълнителите Marteen & Daze и други.

Гей – скандалът в църквата – причина за “Черната коледа” (Black Xmas)

„Омръзнало ни е всяка Коледа по радиото да звучат задължителните празнични песни, в които се пее за неизчерпаема любов, подаръци и топли вечери край камината, при положение, че държавата е на колене, църквата се е надупила” – споделят Румънеца и Енчев. “През изминалата година в България се случиха страшно много “черни” събития, за съжаление в живота на обикновените хора не присъства топла семейна идилия, а подаръците идват под формата на дълги и дебели сметки. “ – добавят поп-елетата от СкандаУ. За много хора Коледата е часа на горчивата истина, че са бедни озлобени и изоставени, отшелници в собствената си страна, на които изобщо не им е до празници.” , завършват откровения разбор на действителността Любен и IGO.

Музиката на песента е съставена изцяло от звуци, създадени от подръчни офисни материали. В музикалния съпровод присъстват: туба за вода, врата на тоалетна, чаши, метална кутия, лист и шейкър от ориз в шоколадово яйце. Видеото към парчето илюстрира създаването на музиката – всеки от изпълнителите свири на един от „инструментите”.

Звездният проект е “поздравителната” коледна картичка на изпълнителите на Селект Мюзик Медиа.

R&E a.k.a Rumanetsa & Enchev, Marieta, SkandaU, Luben & IGO a.k.a Igi Androvski – Black Xmas – мейкинг
Гледай видеоклипа онлайн