Черната Златка печели Биг Брадър и две бебета – видео

Черната Златка стана големият победител в сезон 2013 на „Биг Брадър Ол Старс“. След оспорвана битка с Лео, хубавицата стана любимата риалити звезда на България. Резултатът от гласуването на зрителите беше 40,1% на 59,9% за Златка.

След като научи драматичната вест, Златка я поля отново с обилна порция сълзи. Тя ревна на глас, захлупи лицето си с ръце, като повтаряше името на Лео. „Боже, Господи, не мога да повярвам“, хлипаше, паднала на колене плеймейтката. „За теб е наградата, Боби. За тебе и за паметта на баща ми“, шепнеше тя, защото лъскавият автомобил ще бъде дарен.

Златка, която до последно крещеше, че победителят ще бъде Лео, на изпроводяк удари тежък рев със сълзи и неразбираеми нечленоразделни звуци. Лео дори тръгна да я успокоява с думите, че трябва да се радва, вместо да реве.

В шоуто Златка популяризира благотворителната си кауза. Тя обяви, че събира пари за Боби, който не може да ходи. Приятелят й Миро дори намекна, че Златка ще се откаже от наградата, която е луксозна кола „Хюндай кросоувър“, в полза на каузата си.

Малко преди да обяви важната новина, Ники Кънчев отправи силни думи към Златка. От една плеймейтка, ти се превърна в истинска и неповторима жена, обяви водещият. Той прочувствено сподели, че Златка е показала на всички, че човек може да се развива на всяка възраст – и на 60, и на 70 години. Кънчев похвали любимката си, че самата тя е пример за израстване благодарение на шоуто.

Златка ни научи да бъдем добри, да бъдем човеци, защити я приятелката й Кристина Патрашкова минути преди да бъде обявен резултатът.

Екс-плеймейтката се метна в прегръдките на приятеля си Миро секунди след излизането си от Къщата.

Сребърният медал в надпреварата спечели готвачът Лео – той се класира на тази позиция за втори път в шоуто.

„Повече няма да участвам“, каза той пред Ники Кънчев.

„Лео ни припомни, че трябва да бъдем нормални, Златка – че трябва да бъдем добри“, коментира близката приятелка на плеймейтката – журналистката Кристина Патрашкова, преди финалния избор. И добави: „И все пак, нека българин да победи“.

Биг Брадър помогна на Златка да спечели за сметка на Лео?

Много от почитателите на Биг Брадър останаха шокирани от новия шампион на „Биг Брадър Ол Старс“.

Мнозина от Фейсбук потребителите са на мнение, че Златка е била определена за шампион още преди началото на шоуто, защото тя участва в името на каузата да спаси болен приятел. Факт е, че именно това даде огромен тласък към успеха на Злати.

Кои факти пораждат съмнения?

За финал на „Биг Брадър Ол Старс“ съквартирантите трябваше да прочетат свои коледни писма, сътворени в изминалите дни.

Първа бе елиминирана Златка Райкова. Коледното писмо на Русата от своя страна бе избрано да бъде прочетено последно, след което Ники Кънчев веднага затвори линиите за гласуване. Така на практика представянето на Златка се обезсмисли и зрителите нямаха време да гласуват за нея.

Когато течеше гласуването за изгонването на един от последните трима съквартиранти пък, незнайно защо, Биг Брадър обяви публично, че Златка Димитрова и Денди се борят за второто място. Това бе доста скандално решение на шоуто, защото по този начин се елиминира до някаква степен подкрепата за Лео и се гласува в няколко минути само за другите двама.

Преди да спечели Златка заяви: Искам много бебенца!

В последната мисия с коледни писма Златка Димитрова не изневери на себе си.

Прочитайки написаното от нея, тя ревна в момента, в който отправяше послание към своя любим Миро: „Обичам те. Минахме през много трудности, но ти държеше ръката ми. Не искам да я пускаш. Искам да бъдем заедно и в радости, и в трудности. Нека бъдем живи и здрави и да имам няколко бебета“, изплака разтърсената от ридания хубавица.

От своя страна Миро, който беше в студиото на Ники Кънчев да я подкрепи, обеща, че ще изпълни желанието й и ще имат минимум две дечица.

Русата Златка изхвърча от къщата на „Биг брадър“ на метри от финала

Спряганата за победителка в „Биг брадър ол старс“ Златка Райкова финишива едва пета в риалитито.

Останалите съквартиранти бяха леко шокирани от избора на зрителите, тъй като смятаха, че тя ще бъде победител или поне – че ще стигне по-напред в състезанието.

„Много съм изненадана, явно нещата не са такива, каквито си мислим“, коментира поп-фолк фурията Райна.

„Доволна съм от себе си, нямам почти никакви забележки“, каза със сълзи на очи хубавицата.

Преди да си тръгне, синеоката хубавица също прочете прочувствено коледно писмо, което посвети на „разделените си родители“. Златка сподели любовта си към тях, като обясни, че ще се опита да не плаче. С треперещ глас тя обяви, че това е първото общо коледно писмо, което пише до семейството си. Най-големият коледен подарък за нея би бил родителите й да се гордеят с нея.

На почетното четвърто място в реалитито „Биг Брадър ол старс“ се класира Райна

„Не знам, вие ще кажете“ – така отговори тя на Ники Кънчев на въпрос какво не й е стигнало за победата.
„Когато човек казва истината, обикновено не го разбират“, каза още Райна.

„Истината е, че хората не искат да им казват истината, лъжата гали ушите“, продължи да философства пилето на поп-фолка.

Въпреки че не завоюва победата, Райна би трябвало да е изключително доволна от участието си в шоуто. За има-няма месец тя заработи хонорар от над 100 хил. лева – чрез договорка с продуцентите на „Биг брадър“, сочат последните информации в медиите. Толкова е струвало присъствието й всяка вечер на телевизионния екран.

Инфо: Агенция ПИК, VsekiDen.com и Kliuki.bg

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: