Червената Златка впечатлява с цайси и ц*ци – снимки

Червената Златка стана Miss Bad Girl 2013

Галена и Андреа журират конкурса

След Русата и Черната Златка, имаме и Червена, която печели състезание за слава у нас. Този път напредварата е за титлата Miss Bad Girl, а момичето, което дава заявка да стане също толкова популярно като предшественичките е 35 годишната Златка Кисьова.

Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса – ваучер за естетични процедури на стойност 3 000 лв. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова, която е последната корица на Плейбой.

Нейна подгласничка стана професионалната танцьорка – Ана Койчева на 23 г. от Бургас. На трето място се класира столичанката Бриджит Андреева на 18 години.

За четвърти пореден път Bedroom Beach в Слънчев бряг бе домакин на конкурса Miss Bad Girl 2013, като тази година той мина под мотото Dirty Dance и бе подчинен на аренби стилистиката. Кандидатките, които бяха на възраст между 18 и 35 години, се изявиха н три тура и направиха  истинско рап шоу, в което танцуваха и раздава сексапил. Водещ на събитието бе Стилиан Димитров, един от най-известните имитатори в България, който влезе в ролята на дон Корлеоне и провокира лошите момичета. Поп дивата Анн Джи (на снимката отдолу), която наскоро се завърна от най-големия европейски фестивал за DJ в Сплит, освен, че се погрижи за доброто настроение на гостите, вдигна високо летвата пред участничките с перфектната си форма.

Кандидатките за титлата Miss Bad Girl бяха оценявани от звездно жури с председател Мис България 2011 Ваня Пенева, която в момента се изявява като Ментор в тв риалити Мис България 2013 по TV 7. Тежката дума за качествата на момичетата произнесоха и поп-фолк певиците Галена и Андреа. Първата блесна с тоалет от собствената си колекция и бе придружена от половинката си Галин, а колежката й Андреа бе изоставена от своят любим тази вечер и се появи в компанията на плеймейтката Моника Валериева.

Сред оценяващите участничките бяха също и бившите мъже на Ирен Онтева – вечният плейбой Христо Сираков, който вече не крие новата си тръпка и Давид Бучолини, който цяла вечер бройкаше мацките. След като италианецът се раздели с манекенката, двамата с Ицо са непрекъснато заедно по светски събития. Европейският шампион и треньор по кикбокс – Руско Турманов – Роко също оценяваше възможностите на участничките.

 
По темата: ,