ЧРД, Animes-bg – „Обратен ефект“ са малка част от купона!

Манга сайтът навъртя пет успешни години в България

За пета поредна година AnimeS-bg.com ще събере феновете на популярното японско изкуство аниме и манга. Екипът на сайта ви предлага възможността да присъствате в единственото по рода си събитие в България.

Партито ще се проведе на 17 юли (събота) с начален час 11:00 и ще продължи до 20:00 часа. То ще бъде в парти център “4 km” в София. Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 2500 правостоящи места и площ от 2000 кв.м.), както и с оглед на подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности (озвучителна система с 40 киловата мощност и ефектно осветление).

Самото събитие ще представлява шоу, включващо множество елементи. Ще бъде осигурена богата музикална програма, която съчетава 2 уникални български рок групи на живо, а именно Обратен ефект и Funky Buzz. Ще има игри с публиката, косплей конкурс, amv контест, турнир по електронни игри и други.

Освен това ще се състоят награждаванията в станалия традиционен конкурс за Miss. и Mr. AnimeS. Не на последно място, събитието ще бъде оживено от специална програма, включваща аниме визуализации, извършвани с последно поколение проектори.

Входа е свободен за деца под 14 години!

Елате и се забавлявайте с нас! Очакват ви торти, томболи и много изненади!

Цената за предпродажба на билетите е 15 лв., а на място 20 лв.. Билети ще се продават в TicketStream и в над 650 партньорски магазина в цяла България! Краен срок за предпродажба на билетите е 16 юли (един ден преди събитието).

 
По темата: