ЧРД, Майкъл Джексън! Концерт и флашмоб пред НДК

Благотворителен Концерт и флашмоб по повод 55-ия рожден ден на Майкъл Джексън

За първи път в България на  29 август, 19 часа, пред НДК ще се състои Благотворителен Концерт и флашмоб по повод 55-ия рожден ден на Майкъл Джексън.

В събитието ще се включат много балетни формации и фенове. На концерта изпълнителите ще изпълнят както песни от репертоара си, така и някой от най- големите хитове на Майкъл.

Средствата от благотворителния концерт са за закупуване на апаратура за УАГБ „Майчин дом“. В програмата са предвидени изпълнения на едни от най-добрите български поп, рок, ар едн би и бийтбокс изпълнители. Организаторите Кадър Тв Вижън ЕООД канят всички желаещи за участие да се присъединят!

По цял свят се правят събития за рождения ден на Майкъл, а със събитието на 29 август пред НДК и България ще е част от почитането на Краля на поп музиката.

На 29 август,  2013 година Джексън щеше да навърши 55 години.

Флашмоб (на английски: flash mob или flashmob – в буквален превод „моментна тълпа“ или „внезапна тълпа“) е предварително запланувана и организирана масова акция, в която голяма група хора се появява внезапно на обществено място и в продължение на броени минути изпълнява някакво абсурдно действие, след което се разотива също така внезапно, все едно нищо не се е случило.

Флашмоб е особен вид представление, разчитащо на случайна публика. Участниците създават внезапни, понякога абсурдни, понякога смешни ситуации, но изпълняват ролята си сериозно и отговорно с убеждението, че това, което правят, е напълно нормално и естествено.

 
По темата: