ЧРД на „Шоуто на Блондинките“ и „Тройка на разсъмване“

„Шоуто на блондинките” по радио Fresh! с юбилей. Пет години двете сутрешни блондинки владеят ефира

Любимото на сутрешна България радио предаване „Шоуто на Блондинките” празнува юбилей. На 2 декември Калина и Надя отбелязват пет години в ефира на хит-радио номер едно – Радио Fresh!.

Неочаквани, забавни и много свежи, чаровните водещи обещават да празнуват със своите слушатели през целия декември.

„От нас е празничното настроение, от вас – подаръците!”, обясняват в характерния си стил Калина и Надя. „Ние сме настроени за подаръци през целия декември. Затова – дори и да не са истински, все пак – изненадайте ни с най-шурите и свежи идеи, които ви идват на ум. Споделяйте ги на blondinki@radiofresh.bg и ще ги представим на всички”.

Слушайте празничните издания на „Шоуто на Блондинките” през декември между 7:00 и 10:00 часа. в ефира на Радио Fresh! – най-слушаната радиостанция в България.

Радио Fresh! е лидер в групата 18 – 36 години по рейтинг и пазарен дял с 11,5%. При женската аудитория в тази възрастова група лидерската позиция също е безспорна – номер едно станция по рейтинг и пазарен дял (13,6%). Това сочат данните на GARB Audience Research Bulgaria за месец октомври.

Радио Fresh! е първенец и в групата 26 – 35 години по рейтинг и пазарен дял – 13,9%, а „Шоуто на Блондинките” също се радва на рекордна слушаемост, правейки го едно от трите най-рейтингови предавания в сутрешния радио ефир.

Сайтът на Радио Fresh! е сред най-посещаваните радиосайтове в България с близо 80 000 уникални посетители през септември, а фен страницата във фейсбук надхвърля 150 000 души.

По-скромно – без специални съобщения до медиите, „Тройка на разсъмване“ също празнуват рожден ден.

За 14-и пореден път екипът на радио Витоша заедно с  Милена, Кирил и Тодор ще отбележи рождения ден на сутрешното шоу.

Заповядайте на 3-и декември в 9-то Авеню (бившия клуб „Червило“) от 19 часа. Вход свободен!