Чудати старци атакуват „България търси талант“, други са за „Евровизия“!

Двойник на Роналдиньо, шейсет годишна акробатка и ексцентричен дизайнер на дрехи в епизодите на „България търси талант” – понеделник и вторник, от 21.30 часа, по bTV

В два поредни епизода на шоуто „България търси талант”, от 21.00 часа, зрителите на bTV ще видят едни от най-добрите представяния по време на първия етап от кастингите.

В понеделник журито ще се срещне с българския Роналдиньо, който не само цели вратата, нo в същото време и пее.

Феновете на играта от 80-те години Super Mario ще я видят възстановена в едно от най-неочакваните изпълнения досега.

Сцената ще се опитат да покорят почти 60-годишна акробатка, весели старчета с неочаквани таланти, самоук танцьор и човек, който прави неща, които в никакъв случай не бива да се изпълняват у дома.

Във вторник шоуто ще продължи с първия фокусник в предаването, футболно жонглиране, дизайнер на дрехи със скрит талант, един невероятен бийтбоксер, сценичната изява на треньора на националния отбор по крикет, плейбой от българското Черноморие, който се опита да флиртува с чаровната Хилда Казасян и изключително странен рецитатор.

Междувременно някои от талантите в шоуто вече превзеха интернет. Изпълнението на група XR@Y, която видяхме в епизода с гост-съдия Ани Салич, е събрало над 150 000 гледания, а феновете им настояват за участието им на следващата Евровизия.

Виж X – R@y – България търси талант 08.03.10: