„Чудати тела“ по TLC показва жена с размерите на бебе – снимка

Премиерната поредица „Чудати тела” по TLC представя най-необикновените медицински аномалии

На 3 юли се сблъскваме с много редки и необичайни физически особености

На 3 юли, четвъртък, от 22:00 ч. започва поредицата „Чудати тела” по TLC. Тя представя историите на хора, които страдат от толкова редки и мистериозни състояния, че света на медицината не може да даде ясно обяснение за състоянието им. Често те се нуждаят от изключително сложна хирургическа намеса, която не винаги гарантира успех.

Страдащите от редки заболявания се справят с трудностите благодарение на любовта на приятелите и семейството си, както и на отдадеността и усърдната работа на медицинските екипи. Много от хората с физически аномалии се срамуват от проблемите и избягват близък контакт. Въпреки това, героите от поредицата намират вътрешна мотивация и се изправят пред предизвикателствата да се адаптират, оцелеят и вдъхновяват.

Диагнозата е само част от историята на хората с редки заболявания. Удивителното в поредицата е чистата воля за живот, неутолимото желание на болните да оцелеят и да бъдат щастливи въпреки всичко. Необикновената поредица разказва историята за човещината в най-чистата й форма през погледа на болните, техните близки и неуморната работа на лекарите.

В първия епизод се срещаме с дете от Мексико, което има необичаен израстък на врата и се бори за живота си. Вижте как медицината по лесен начин може да разреши проблема на 31-годишна жена с тяло на бебе. Тава са само част от невероятните истории, които ще видите.

 
По темата: