Чудесен подарък за Св. Валентин- CD с най-доброто от Дийн Мартин

Essential Love Songs’ на Дийн Мартин за Свети Валентин

Новата компилация с най-романтичните песни на Дийн Мартин ще излезе на 26 януари от Анимато Мюзик / EMI

В Essential Love Songs са събрани най-романтичните балади на Дийн Мартин. Компилацията ще излезе на 26 януари, точно навреме за празника на влюбените Свето Валентин. 16 класики, сред които вечните “You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You”, “Just In Time”, “That’s Amoré”, “I’ve Grown Accustomed To Her Face” и “Dream A Little Dream Of Me”.

За Дийн Мартин пеенето е толкова естествено, колкото дишането, а любовните му песни остават универсален фон на всяка романтична вечер.

Кадифеният глас на Дийн Мартин му помага да навлезе в шоубизнеса, когато започва да пее в клубовете в Охайо. Бързо си спечелва верни последователи и фенове и се пренася в нюйоркските барове и кабарета, преди да прелети до Лос Анджелис и да подпише договор за звукозапис с Capitol Records. Известността и таланта на Дийн Мартин му дават възможността да участва и в киното, където си партнира с легенди като Джон Уейн и Марлон Брандо.

Дийн Мартин е признат като един от най-големите таланти на 20 век, благодарение на десетилетията записи, филми, телевизионни участия и концерти.

ESSENTIAL LOVE SONGS

Траклист:

 1. Just In Time
 2. I’ve Grown Accustomed To Her Face
 3. All I Do Is Dream Of You
 4. You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You
 5. Let Me Love You Tonight
 6. How Sweet It Is
 7. Innamorata (Sweetheart)
 8. Let’s Be Friendly
 9. Dream A Little Dream Of Me
 10. That’s Amoré
 11. It Looks Like Love
 12. My One And Only Love
 13. It Won’t Cool Off
 14. Heaven Can Wait
 15. I Have But One Heart (O Marenariello)
 16. Everybody Loves Somebody

Колекцията ‘ESSENTIAL LOVE SONGS на Дийн Мартин ще бъде на българския музикален пазар на 26 януари 2010 от Анимато Мюзик/ EMI.

 
По темата: