Чуй Андреа, Галена, Анелия и още 10 звезди благотворително

Популярни поп-фолк звезди пеят в подкрепа на благотворителна инициатива

Музикалните звезди на четири големи звукозаписни компании с концерт на 31 май в помощ на Детската онкохематологична болница

Музикалните компании „Пайнер“, „Ара мюзик“, „Диапазон рекърдс“ и „NewMusic Stars“ се присъединяват към дарителската инициатива „Приказка без край…Чудото си ти!“.

В подкрепа на кампанията, едни от най-обичаните поп-фолк изпълнители – Анелия, Галена, Есил Дюран, Цветелина Янева, Андреа, Бони, Татяна, Десислава, Рени, Стефан Митров, Владо Димов, Анна, Веселина, Ангел, Виктория и други ще пеят благотворително в помощ на СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания – София.

Водещи на събитието ще бъдат Супер Бианка от „Шоуто на Иван и Адрей“ и Ирина  Сарачинова от „Най-добрата майка“ на „Станция Нова“.

Началото на благотворителния концерт е в 20:30 часа на 31 май, вторник, а мястото – клуб „Night Flight”.

„Приказка без край… Чудото си ти!“ е дарителска инициатива на Радио Magic FM в помощ на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания – София (sbaldohz.com). В СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания в София се лекуват около 70% от онкоболните деца в България. Екипът на болницата се стреми да осигурява на малките си пациенти лечение без компромиси, каквото биха получили в големите европейски клиники, но за да успеят в благородното си начинание медиците имат нужда от модерна специализирана апаратура.

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!