Чуй I’ll Be Your Man на James Blunt и мечтай да стане истина!


James Blunt с нов, разпускащ сингъл “I’ll Be Your Man” от последния албум “Some Kind of Trouble”

Четвъртият сингъл на James Blunt – “Ill Be Your Man от последния албум Some Kind of Troubleе едно от най-непретенциозните и весели парчета, които е правил. С песента James Blunt, както винаги, показва възможностите на уникалния си глас, но този път под ритъма на музика, която клони изцяло към поп звученето.

Със забавния си музикален тон сингълът влиза в синхрон с пролетно-лятната атмосфера на сезона. Песента възпява физическото привличане като предпочитано пред думите, клишетата, дилемите в любовта и трудностите в живота. Или както самият James Blunt пее в Ill Be Your Man: „Приплъзни се до мен и нека ръцете ти те водят – няма по-добър начин за общуване”.

Парчето беше изпълнено на живо в известни американски телевизионни предавания като “Late Night with Conan O’Brien” и “Dancing with the Stars”, а отзвуците от публиката във форуми в интернет са все положителни. James Blunt беше в САЩ от края на април до началото на миналата седмица, където турнето му беше съпроводено от изгряващата на световната сцена звезда Christina Perri с нейния предстоящ албум “lovestrong” и пилотния сингъл от него Jar of Hearts.

В момента James Blunt е в Австралия за турнето на Some Kind of Trouble. От 14-ти юни той се завръща с концерти в Европа, като на 24-ти юни Blunt ще бъде в Истанбул.

Some Kind of Trouble е на българския музикален пазар, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 
По темата: