Чуй Мишо Шамара, повърни и спири да слушаш чалга! (интервю)

Тази седмица в предаването „15 минути“ гостува Мишо Шамара. Рапърът споделя пред Медо Тодоров за непоносимостта си към поп-фолк музиката – „Възприемат чалгата в момента, защото има 10 – чалга телевизии, 30 чалга радиа, които ти промиват мозъка“ – споделя Шамара.

Брутална е цялата пропаганда, която вулгарно и супер насилствено влиза в мозъците на всеки един. Това е агресия към нашите души, защото ние не сме кючекчии! Когато в Пакистан започнат да играят право хоро, ще им разреша в България да играят кючек – заяви още Мишо Шамара.

Рапърът от Варна споделя и неща от личния си живот. Казва, че е в прекрасни отношения с жена си, а синът му все повече започва да навлиза в музикалния бранш. На какво иска да научи децата си – ще разберете, ако изгледате интервюто.

Създателят на „Гумени глави“ сподели и възмущението си към хомосексуалистите, които са такива, за да бъдат модерни. „Педалът не е човек, който се е влюбил в мъж, а човекът, който прави женски неща, пози“ – казва Мишо. Той твърди, че „ако не си траверс, нямаш шанс …“ .

Защо според Мишо Шамара, Азис е най – гадното неща на света – вижте в разговора му в специалното интервю за „15 минути“.

Михаил Михайлов, както е истинското име на Мишо разказва и за вярата си в Бог, след катастрофа със свой приятели, а сред тях е и колегата му Конса.

Как се коли прасе и каква музика се слуша за фон, как висят цомбите на потните селски баби, и кога Мишо Шамара ще цъка баскет с Обама? ГЛЕДАЙ!

 
По темата: ,