Чуй „Не вярвам“ на Ани Хоанг – скоро може да е в „Пайнер“! (+снимки)

Ани Хоанг е новото звездно име в поп-фолка

Виетнамката мечтае за дует с Преслава

Ани Хоанг е новото потенциално звездно попълнение в редиците на Пайнер. Тя е откритие на режисьора Люси Иларионов, който е очарован от гласа и екзотичната й красота, а в същото време активно работи с музикалната компания. Така се ражда един уникален работен тандем, като вече на лице е и първата й песен “Не вярвам”, изцяло дело на Люси. Режисьорът обещава и невиждан до сега клип, който съвсем скоро ще се завърти по Планета тв.

Истинското й име е Ани Фук Чонг Хоанг и е родена на 1 август 1991г. в град София. В екзотичния й пройзход е замесен нейният баща, който е от южен Виетнам. Ани има по-големи брат и сестра. Една от големите й мечти е да посети своята баба в малкото виетнамско градче Цаканх Хоа.

По музиката се увлича от пет годишна, когато започва да свири на пиано, а по късно учи 5 години в музикално училище „Любомир Пипков“ в гр. София, профил пиано и солфеж. Докато расте започва да се увлича и по поп-фолка. Любимите й певици са Преслава, Глория и Галена, а най-смелата й мечта е един ден да направи дует с Преси.

Като малка е участвала в много конкурси, фестивали и детски предавания. На 14 г. се явява на конкурса за красота „Мини Мис“ и го печели. През свободното си време обича да слуша музика и да ходи на кино. Обича предизвикателствата, има силен характер, напориста е и никога не се отказва.

Снимки: Люси Иларионов

 
По темата: