Чужд пич играе в сериал на БНТ – Шани разпитва „Английския съсед“

Лесли Грантам и Ирен Кривошиева в сутрешния блок на БНТ

На 11 август, сряда, от 9:00 ч. гости на Александра Гюзелева в сутрешния блок на БНТ ще бъдат актьорите Лесли Грантам и Ирен Кривошиева.

Двамата участват в комедийния телевизионен сериал на БНТ – „Английският съсед”, и влизат в ролята на англичани съпрузи, които пристигат в българското село Плодородно.

Те ще разкажат за участието си във филма, за впечатленията си от снимките и за образите, в които се превъплъщават. Ирен Кривошиева пристига от САЩ специално за ролята си във филма.

Продължават снимките в селата Горно Негушево и Осоица. Вече са заснети някои от тежките епизоди с каскадите, в които взимат участие каскадьорите от екипа на Първан Първанов – Цацата.

Английският актьор Лесли Грантам, който е в България специално за снимките на филма, е пожелал да направи няколко бразди с новия трактор Landini за една от сцените.

От екипа на продукцията споделят, че работят с голяма енергия, въпреки изключително натоварената програма. Благодарение на работата на опитните дресьори са били заснети и едни от най-сложните сцени – тези с животните.

 
По темата: ,