ТЕ са фенки на Cosmopolitan – ТЕ получиха супер грим и слава!

Списание COSMOPOLITAN направи свои почитателки звезди на „Стената на славата”

В навечерието на Коледа и Нова година – времето на семейните празници и безкрайните купони, списание COSMOPOLITAN даде възможност на своите читателки да бъдат професионално гримирани и снимани от фотограф пред „Стената на славата” на COSMOPOLITAN.

В бутиците Pretty Shop, Clinique Estee Lauder и Blick на бул. Витоша в продължение на шестте дни от 16 до 21 декември професионалните гримьори разкрасиха всички желаещи дами с най-новите грим изкушения.

Професионалният фотограф на списанието засне лъскавата грим сесия пред „Стената на славата”. Повече от 50 момичета изчакаха търпеливо своя ред пред многото желаещи, за да видят върху себе си най-новите празнични предложения за грим и да получат безценни съвети от професионалисти за най-подходящите за тяхната кожа продукти.

Подготвени за бляскави купони, дамите получиха комплект подаръци от списание COSMOPOLITAN, както и от козметичните марки. Всички звездни снимки са качени на COSMOPOLITAN.BG.

Стартът на професионалните фотосесии съвпадна и с излизането на новия януарски брой на списание COSMOPOLITAN. Заедно с него читателките имат възможността да вземат и своя подарък-изненада – специалната книжка Астро Кама Сутра. В нея всяко Cosmo момиче може да открие тайните на Кама Сутра и какви пози се препоръчват за различните зодии. Астро Кама Сутра ще помогне на читателките си да проверят какви сексуални фантазии имат половинките им според зодията и какви женски трикове могат да приложат, за да спечелят мъжките сърца.