Теди Александрова е новата поп-фолк звезда – ето как се случи!

Теди Александрова – откритието на Лято 2009

На Коледа се случват чудеса, а мечтите стават реалност – това доказа Теди Александрова, чийто дебют бе точно на светлия празник. Най-новата надежда на музикална компания “Пайнер” зрителите видяха за първи път в празничната програма “Коледен подарък”.

На Коледа певицата представи песента “Стрела в сърцето”, а няколко дни след това и първия си видеоклип. Музикалният проект е със заглавие “Актьор” и вече се радва на одобрението на почитателите на модерния фолк. За Теди Александрова щастливите мигове в професионален план започват с началото на турнето “Планета Дерби 2009″.

Младото момиче от Лом първо изживя своя звезден миг и стана победител в конкурса “Сбъдни мечтата си с Дерби”. Това се случи в Монтана, малко преди първия концерт, а журито, което я избра бе Мария, Борис Дали и Илиян.

В началото на есента Теди Александрова подписа договор с “Пайнер” и с това постави начало на професионалната си кариера. Третата песен в репертоара на дебютиращата певица се нарича “Не ми дреме” и е по нейни текст и музика.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж Теди Александрова – „Актьор“:

Виж Теди Александрова – „Стрела в сърцето“:

 
По темата: