Теди Джорджо взривява с нов хит – запалени са всички спортистчета!

Спортна Нова година в 4as pik, Теди Джорджо с нов хит

Волейнационалът Ники Николов посрещна новата 2010 година в култовия варненски клуб 4as pik.

Морският храм на забавленията събра в празничната нощ стотици приятели от цяла България, които се забавляваха до зори с микса на DJ Теди Джорджо и DJ Chocolate.

4as pik отново бе най-спортната дискотека на Балканите, когато след 12 стана център на купона с появата на баскетболистите от «Евроинс Черно море».

Момчетата, които приключиха годината с инфарктна победа над Рилски спортист, бяха много активни на дансинга и получиха много музикални поздрави и закачки от диджейския екип. Спортно присъствие отбелязаха и представителки на националния отбор по художествена гимнастика.

Изненадата на вечерта бе появата на Снежанка, която не отказа снимка на никого и донесе още празнично настроение в новогодишната нощ. Специален гост на клуба бе и популярната българска изпълнителка Тони Димитрова, която посрещна новата година в хотел «Азалия» в компанията на Памбос Агапиу и танцьорите от Памбос денс център.

На Коледа DJ Теди Джорджо представи новия си хит. Песента се казва «Грях ли е» и е поредният подарък за феновете от резидент диджея на варненския клуб 4as pik.

Текстът е дело на самия Теди, аранжиментът е на ремиксатора DJ ROSSKO (ex-DEEP ZONE) и Иван Ковачев, а в песента освен Теди, участват DJ Ники Генов и рапърът SNG.

Парчето ще излезе официално в интернет на 8 януари.

На снимката: Ники Николов с Теди Джорджо

Докато чакаме новия хит на Теди Джорджо, припомни си дивия му дует му с Анита Майзер – „No Bambino“: