Теди Кацарова с изненадваща рубрика в „Преди обед“

Теди Кацарова става водеща на нова музикална рубрика в „Преди обед“ от този петък, 13 декември по bTV

Първият гост на „Новото лице на …” ще бъде женският рок глас № 1 на България – Милена Славова

От този петък, 13 декември, Теди Кацарова ще води новата седмична развлекателна музикална рубрика „Новото лице на …” в ефира на магазинно-информационното забавно предаване „Преди обед” по bTV. Всеки петък певицата ще представя в нова светлина парчето на известен български изпълнител като я преаранжира и трансформира в коренно различен музикален стил. Самият артист също ще бъде стилово преобразен.

За аранжиментите на парчетата ще се грижи бендът в състав Ивайло Звездомиров – бас, Атанас Копчев – китара, Теодор Янков – барабани и Ясен Велчев – пиано, заедно със специална гост звезда според новия стил на песента.  Освен концептуалната промяна на музиката и външния вид на изпълнителите, чрез специфична декорация ще се трансформира и студиото, в което се преаранжират парчетата.

Първият гост на Теди Кацарова в „Новото лице на …” ще бъде женският рок глас № 1 на България – Милена Славова. Зрителите на „Преди обед” по bTV ще си припомнят каква беше бунтарката през 90-те години, ще разберат как характерният й тембър и авангарден външен вид изграждат модно течение, което е нейната запазена марка. В какъв стил ще преобразува парчето „Неам Нерви” екипът на Теди, защо и как друга млада звезда – Юлиан Костов също ще вземе участие в това изпълнение  и как ще възприеме трансформацията Милена, ще стане ясно в петък, 13 декември, от 9:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,