Теди Салпаров в Предай нататък 25.04.2015 + видео

Либерото на националния отбор по волейбол Теди Салпаров в подкрепа на едно силно момиче тази събота в „Предай нататък” по bTV

Две необикновени истории ще разкаже тази събота от 16:30 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова.

Първата от тях се казва „Сръчна мама”, която разказва за Диана – млада и грижовна майка на 3 деца, която има много сръчни ръце. От години Диана плете, шие, прави покани и много други красоти и аксесоари. Вдъхновена от нейната всеотдайност и самороден талант, нейна съседка решава да се обърне към предаването, за да сбъднем една нейна мечта – Диана да има свой официален интернет сайт.

При втората си среща с Наталия Симеонова, която ще се случи в студиото на предаването, Диана ще види своята вечта вече реализирана, а в края на гостуването им семейството ще получи и още една приятна изненада.

„Мама в мен” е втората история, посветена на младо момиче на име Ивана, което губи своята майка преди малко повече от година в трагедията, случила се в завода за боеприпаси в село Горни Лом. И до ден днешен Ивана трудно приема загубата на майка си и понякога мечтае да чуе стъпките й, завръщащи се към дома.

Преди фаталния ден, Ивана е усмихнато и устремено към мечтите си момиче. Едно от най-големите й желания  е да стане детска учителка, а волейболът е голямата й страст. Ивана също е и част от „Клуба по превенции” към община Видин вече 6 години.

При втората си среща с екипа на „Предай нататък”, Ивана ще се срещне с един от своите любимци – либерото на националния отбор по волейбол и носител на титлата „Либеро №1 за Шампионска лига“ , Теди Салпаров. Той ще подкрепи с цялото си сърце каузата, за която Ивана работи от години като доброволец. Заедно с нея ще заснемат видеоклип, промотиращ „Превенцията и апелиращ против употребата на наркотици и вещества, предизвикващи зависимост сред учениците и тийнейджърите“. След това Теди Салпаров и Ивана ще направят кратък демонстрационен мач срещу две от многообещаващите звезди на женския национален волейболен отбор, които на фианала ще подарят на Ивана и поредния емоционален подарък.

В студиото на предаването Наталия Симеонова ще запознае Ивана с представителя на Камерата на нотариусите в България – нотариус Вуцова и адвокат Трифонова. Каква подкрепа ще окажат те на Ивана и каква ще е нейната реакция – гледайте в „Предай нататък”, в събота, 25 април, от 16:30 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

 
По темата: ,