Телефон и онлайн кастинг на Смени жената по bTV

Световният телевизионен хит „Смени жената” предизвика стотици български семейства да се явят на кастинг

Превърналият се в световен телевизионен хит риалити формат – „Смени жената” бързо набира популярност и сред родните семейства. Само месец след обявяването на кастинг за шоуто, редица семейства са изявили желание да бъдат част от „най-лудото” изживяване, което ще завладее тази година ефира на bTV.

Сред най-интересните кандидати до момента са многодетно семейство с 9 деца, семейство от Нигерия, което говори перфектен български, семейство от заклети вегетарианци, които от 8 години не са яли месо и семейство, което отглежда 11 кучета. Дамата с най-интересна професия, която е пожелала да смени семейството си – е ядрен физик. По отношение на месечния доход на едно семейство палитрата също е доста богата. Семейството с най-висок доход, което е изявило желание да се включи в социалния експеримент, е с месечен доход от 15 000лв, а това с най-нисък доход – с едва 240лв. Кастингът за шоуто продължава на сайта на bTV – http://www.btv.bg/casting/ , а вече има и открита телефонна линия – 0894777851.

В „Смени жената” две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

“Смени жената” е уникален шанс за всяко семейство да изпробва за 7 дни коренно различен от своя живот, без да прави радикални промени и да получи хонорар за това. Да поживее в друга реалност и след една седмица да се върне към своя живот и да прецени има ли нужда нещо да променя в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо.