Телевизиите пускат повторения през лятото, а bTV – „Гласът на България“!

За първи път в българското телевизионно програмиране: „Гласът на България” стартира в ефира на bTV през лятото

Още в разгара на летния сезон bTV ще предложи на зрителите си уникално телевизионно преживяване с най-новото музикално шоу „Гласът на България”. За първи път в българския ефир толкова мащабен формат ще бъде излъчен през лятото, с което bTV за пореден път създава нова тенденция в телевизионното програмиране.

„За първи път в България bTV ще стартира нов праймтаймов формат извън активния телевизионен сезон. С тази стъпка ние поставяме началото на нова ера в телевизионното програмиране и за пореден път ще отговорим на зрителските очаквания, като предложим ексклузивно ТВ предаване в летните месеци. Нещо повече, премиерата на „Гласът на България” ще се излъчва паралелно със старта на предаването в редица други държави, една от които е САЩ. Така зрителите ще могат да преживеят изключително силни, положителни емоции, заедно с много други зрители по света.

Вярвам, че това иновативно програмно решение ще бъде високо оценено от нашите зрители, които критикуват летни програмни схеми, наситени с повторения на филми и сериали”, коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми” в bTV Media Group.

Крайният срок за записване за кастинга е 12 юни.

 
По темата: