Телевизия MovieSTAR на живо в HD формат

От 16 март филмовият канал „Мувистар” стартира излъчване във Full HD формат. След сериозно техническо модернизиране и преговори със студията за доставяне на суровите материали в HD формат, телевизията остава в крак със световните тенденции, като повишава качеството на излъчването си и отдава дължимото на ценителите на седмото изкуство.

„Мувистар” (MovieSTAR®) е първият български филмов телевизионен канал, предлагащ най-доброто от световното и европейско кино. Каналът се стреми винаги да показва най-стойностните филмови продукции, които по една или друга причина не са намерили място досега на българския телевизионен екран. Любителите на стойностното кино могат да гледат любимите си филми навсякъде и на всички видове мултимедийни мобилни устройства.

„Мувистар” излъчва над 200 филма месечно в оригиналната им езикова версия, без дублаж и без прекъсване за реклама.

Каналът залага на заглавия, оставили своя отпечатък в историята на киното като „Игра по ноти“, „Видове“, „Страстите Христови“, „Безсмъртна любима“, „За мишките и хората“, „Критична точка“, „К-19“, „Редник Джейн“, „Стаята на Мартвин“, „Студената планина“ и много други интригуващи заглавия от Холивуд и Европа.

Допълнителната услуга MovieSTAR ® SVOD също предоставя достъп до богата филмова библиотека със заглавия като „Точка на пресичане“, „Сестра Бети“, „Сватбеният агент“, „Поглед от върха“, „Шпионин по неволя“, „Всичко ни е наред“ и много други.

 
По темата: , ,