Теми и гости в „Станция Нова“ – със сигурност не е за изпускане!

Силно журналистическо присъствие в „Станция Нова”  тази събота

„Посегателство върху свободното слово ли е убийството на Боби Цанков?“ е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Георги Бедников – собственик на БГТВ, и  Петър Тишкин – журналист. Срещу тях на ринга ще застанат журналистите Ива Николова и Явор Симов, който работи в БНТ.

В „Рулетка” ще видим интервю на Диана Найденова с Божидар Димитров, а Люба Кулезич ще разговаря с Димитър Недков – писател, изследовател на масонството и съветник на Илия Павлов, автор на книгата „Заплахата Дан Браун”.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат Миа Сантова и Ели Гигова с приятеля й Петко Димитров.  Ще влезем и в дома на Ваня Щерева с видео от рубриката „Къщите”.

В „Какво ново?“ Нана ще разговаря с Румен Луканов и Жасмина Тошкова по повод предстоящата премиера на „Колелото на късмета” – нова игра по „Нова ТВ”.

„Донитайм” ще представи четирима нови кандидати от конкурса за фалшиво пеене.

В най-новата рубрика – „Най-добрата майка”, Ирина Сарачинова ще се срещне с една от най-добрите и известни български писатели, драматург и майка на много популярен наш театрален и кино режисьор. Дамата е сценарист на един от най- обичаните български филми.