Теодора показва тайните на гардероба си – само и единствено в „Елит“

Изпълнителката харесвала точно това предаване, затова избрала именно него

Тази неделя, 10 януари, Теодора ще бъде гост на предаването „Елит” по БНТ1. Примата на Diapason Records ще покажа за първи път в тв ефира свои сценични тоалети и аксесоари. Началният час на предаването е 22.55 ч.

Пред водещата Надя Иванова изпълнителката на „Клюката позната” не само демонстрира част от сценичните си облекла, но и разказва интересни подробности около това как се изработват тоалетите й и как подбира подходящите към тях аксесоари. Певицата често участва с идеи в създаването на своите облекла, а реализацията им е дело на нейната дизайнерка Деси Григорова, с която работи от началото на своята кариера.

Теодора се реши да представи своите сценични тоалети за първи път точно пред камерите на „Елит”, защото е почитателка на предаването.

„Обикновено избягвам такива изяви. Не съм показвала дрехите си, нито дома си. Но сега се съгласих, защото „Елит” много ми харесва и бях убедена, че ще бъда представена по най-добрия начин.”, сподели още Теодора.

Не пропускайте Теодора в предаването „Елит” по БНТ 1 в неделя, 10 януари от 22.55 часа. Можете да гледате и повторението същата вечер от 03.50 часа или двете излъчвания по БНТ САТ съответно в сряда, 13 януари от 01:50 и четвъртък, 14 януари от 15:30 часа.

Виж Теодора – „Клюката позната“:

 
По темата: ,