Теодора се докосна до чудесата на Дубай – а ти виж снимките!

Теодора застана пред най-високата сграда в света

Хубавицата посрещна Нова година в Дубай

Теодора сбъдна една отдавнашна своя мечта и посрещна новата 2010-а в Дубай. Красавицата с най-сините очи в поп-фолка реши да си даде почивка по празниците и посети едно от най-екзотичните кътчета на земята. Посещението й съвпадна с откриването на най-високата сграда в света „Бурж Дубай”.

Изпълнителката на „Клюката позната” беше в Дубай за първи път и е възхитена от красивите места, които е видяла.

„Отдавна мечтаех да отида там, но досега нямах възможност. Тази година предпочетох да не работя нито на Коледа, нито на Нова година и да си дам почивка. Реших да отида в това приказно място и наистина останах очарована”, сподели  развълнувана Теодора часове след завръщането си в България.

Примата на DIAPASON RECORDS обиколила всички забележителности. Посещението на синеоката красавица в Дубай съвпадна и с откриването на най-високата сграда в света „Бурж Дубай”. „Много е красива и внушителна. Наистина, човек се чувства толкова незначителен, когато застане пред тази огромна постройка. Направо ти спира дъха”, сподели развълнувано впечатленията си хубавицата.

Теодора не пропуснала да иде и на сафари с джипове в пустинята. „Беше много забавно. Усещането е несравнимо. Вдига ти адреналина до крайност.”, разпалено разказа певицата на „Ваш’та маса

Синеоката бургазлийка особено много се забавлявала в момента, в който се преобразила в арабка. Красавицата се пременила в типични за местното население одежди. „С тези дрехи никой няма да ме разпознае. Само сините очи – единственото, което се вижда, ме издават.”, шегува се Теодора.

Посрещането на Новата годна тя ще запомни с уникално бляскаво парти, което продължило до малките часове на нощта.  Освен отбелязването старта на 2010-а година, по време на екзотичната укскурзия Теодора имала и още поводи за празнуване. На 2 януари нейният любим човек, продуцентът Ненчо Касъмов има рожден ден и двамата го отпразнували с романтична вечеря.

Теодора си пожела през Новата година да има възможност да посети отново Дубай, както и други красиви места по света.

Виж Теодора с „Клюката позната“:

Виж Теодора с „Ваш’та маса“: