Теодора става на 28 в семейна идилия и с торта-близначка (СНИМКИ)

Теодора си „отряза главата“… естествено, говорим за огромната торта на рождения й ден! (СНИМКИ)

Вчера Теодора отпразнува своя 28-и рожден ден в столично заведение в компанията на най-близките си хора. Примата на Diapason Records предпочете да отбележи своя личен празник в тесен кръг и признава, че си е прекарала страхотно.

Изпълнителката на „За теб живея” избра да купонясва в кубински бар в столицата – едно от любимите й заведения напоследък. Тази година синеоката бургазлийка решила да покани на празника си само най-близките хора.

Примата на Diapason Records е особено щастлива, че успяла да събере всички членове на фамилията си.

„Дойдоха родителите и брат ми и това толкова много ме зарадва, че ми е трудно да го опиша с думи.”, каза развълнувана певицата. „Не се бяхме събирали заедно толкова отдавна. Наистина ми направиха най-големия подарък с присъствието си.”, откровено признава чаровницата.

Освен семейството на звездата на Diapason Records на партито, разбира се, бил и нейният любим човек – Ненчо Касъмов. Присъствали и най-близките приятели на певицата, които също като Теодора са доказани купонджии и заедно направили партито още по-незабравимо.

Тортата, с която Теодора почерпила гостите си, била специално изработена за празника и украсена с нейния лик. „Изглеждаше толкова красиво. Направо ми беше жал, когато трябваше да я срежа.”, смее се атрактивната брюнетка.

 
По темата: