Теодора – „Майко, не плачи” – премиера по Фен ТВ утре в 12 часа

Теодора клипира песен от рецитала си на „Пирин фолк – Сандански” 2009

Теодора засне видеоклип на македонската фолклорна песен „Майко, не плачи”. За първи път примата на DIAPASON RECORDS я представи пред публика на тазгодишното издание на престижния фестивал „Пирин фолк – Сандански”, където закри първата конкурсна вечер със самостоятелен фолклорен рецитал. Видеото ще се излъчи премиерно по Фен ТВ на 3 декември 2009 (четвъртък) в 12.00 часа.

Тази песен е много специална за талантливата изпълнителка, тъй като идеята и за музиката, и за текста са нейни. Теодора държала мелодията да е бърза, танцувална, а текстът да е посветен на сватба. Доверила се е на майсторите на македонската музика: композитора и аранжора Боби Мойсовки и текстописеца Борче Нечовски.

„Когато получих музиката и текста, ги харесах веднага. Почувствах тази песен със сърцето си и мисля, че това си личи в изпълнението ми. Надявам се и хората да се докоснат до това позитивно усещане, което аз изпитвам, когато изпълнявам тази песен”, споделя певицата с вълнение.

Видео към „Майко, не плачи”, чиито режисьор е Ненчо Касъмов. също носи много настроение и напълно съответства на внушението, което е въплътено в музиката и текста на песента.

В клипа участват и ансамбъл „Чинари”, които са облечени с оригиналните костюмите от рецитала на Теодора на „Пирин фолк – Сандански” 2009.

Стилната изпълнителка пък е заложила на елегантна дълга рокля в любимия й розов цвят – дело на нейната дизайнерка Деси Григорова, която винаги успява да създаде най-подходящия тоалет за всеки случай. За естествен декор е използвана прекрасната обстановка на хотелски комплекс „Макензен” (Мелник).

Гледайте видеото на песента на Теодора „Майко, не плачи” 3 декември 2009 (четвъртък) в 12.00 часа само по Фен ТВ.

 
По темата: