„Терминатор 3“: гледай ултра – Шварценегер екшън по AXN

24 януари, неделя от 21:00 ч.
Терминатор 3: Бунтът на машините
Terminator III: Rise Of The Machines
Научно-фантастичен екшън – САЩ, 2003 г.
реж. Джонатан Мостоу
с Арнолд Шварценегер, Ник Стал, Клеър Денис, Кристина Локън, Дейвид Андрюс

Изминало е десетилетие, след като Джон Конър (Ник Стал) е помогнал да се избегне деня на Страшния съд и е спасил човечеството от масово унищожение. Сега на 25 години, Конър живее “извън закона” – без дом, без кредитни карти, без мобилен телефон и дори без работа. Няма как да бъде проследен от Скайнет (високотехнологично развитата мрежа на машините, които преди се опитваха да убият Конър и водят война с човечеството), тъй като няма данни за съществуването му.

Докато един ден от бъдещето не пристига T-X (Кристина Локън), най-съвършената машина – киборг за убиване на Скайнет създавана някога. Изпратена назад във времето, за да довърши работата, която нейният предшественик T-1000 не е успял, машината T-X е толкова безмилостна, колкото е красива външната й човешка обвивка.

Сега единствената надежда на Конър за оцеляване е Терминатор (Арнолд Шварценегер), неговата предишна машина за убиване. Заедно те или ще триумфират над технологичното съвършенство на T-X и ще предотвратят отново настъпването на Страшния съд или ще се сблъскат с края на човечеството…

 
По темата: ,