Тежката дума на SMS вота: Райна печели VIP dance

В деня, в който стана ясно, че поп-фолк изпълнител е декларирал над 1 милион лева приход годишно – съмнява ли се някой в победителя при платен вот?

Залата аплодираше Мария и Боби неистово, хората станаха на крака, но – парите, и тук, решиха!

Данъчните погнаха 16 поп и поп-фолк изпълнители за укрити данъци. Внимание! Има и един честен поп-фолкаджия, декларилал над 1 милион лева приходи годишно. Това огласиха информационните емисии през днешния ден.

Дали „театралът” Мария Силвестър, или пък Боби Турбото могат да се позволят един разточителен SMS вот в тяхна полза? Надали. Пък и не им трябва. Те нямат PR-и, които да огласят за пищната им победа и да натрупат дивиденти от нея.

А ето и първи рекции в нета, които са „на страната” на поп-фолка – цитираме ви информация от Signal.bg

Силен и стилен финал на „VIP Dance“ гледахме тази вечер по „Нова“. Четирите отбора, които достигнаха до заключителния кръг, успяха да представят великолепни танци и почти равностойни качества на танцьори. Определено всеки от тях можеше да стане победител и все пак, един беше най-добър.

На четвърто място се класираха Данчо и Тереза, на трето – Крум и Симона. Двата отбора, които получиха най-голямо одобрение от зрителите танцуваха последния си танц в шоуто върху един от вечните хитове на „Queen“ – „Don’t Stop Me Now”.

Райна и Фери или Мария Силвестър и Боби Турбото, това беше дилемата, която телевизионните зрители трябваше да разрешат, като изпращаха sms-и.

Кали и Десислава бяха защинтиците на Райна и Фахрадин, Гала и Витомир Саръиванов подрепяха Мария и Боби.

Райна и Фери влязоха в шоуто без да крият жаждата си за победа и успяха да спечелят. С цената на какво? Оставяме на вас да прецените!