The Jim Jones Revue – новите Led Zeppelin в Sofia Live Club


Sofia Live Club представя: The Jim Jones Revue

Eксплозия от soul, blues и rock’n’roll ще посрещне Sofia Live Club на 10 декември 2009 година от 22.00 часа!

Най-новото откровение на лондонската музикална сцена The Jim Jones Revue ще разтърси най-добрият клуб за жива музика в България!

Световната преса от висш еталон (Rolling Stones, NME, BBC) ги сравнява с имена като Little Richard, Jimi Hendrix и Led Zeppelin.

Техният принос към съвременната музика е оценен от живата легенда на рокендрола – Chuck Berry, който покани групата за съвместни концерти по време на последното си турне в Англия.

The Jim Jones Revue са създадени през 2007 година от английската рок звезда Jim Jones – основател на енигматичните групи Thee Hypnotics през 1988 година и на Black Moses през 2000 година. Сега той е отново на върха на вълната и водеща фигура на локомотива, който превзе световните сцени и покори сърцата на три поколения фенове на най-искрената музика. Неустоима комбинация от пиано, китари, бас и барабани в акомпанимент с вокалите на Jim Jones ни дават калейдоскопа от музика и свобода, която създаде такива имена като The Beatles, Elvis Presley и John Lee Hooker.

The Jim Jones Revue са на европейско турне, за да промотират дебютния си албум Here to Save Your Soul.

Повече инфо за групата:

www.jimjonesrevue.com

www.myspace.com/thejimjonesrevue

 
По темата: